1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Started my 2din conversion pics

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by RU55SSO, Oct 28, 2010.

  1. RU55SSO

    RU55SSO Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    792
    Likes Received:
    24
    [​IMG]

    Cage arrived this morning £18 bargain thanks sub. Climate unit was broken got it for 15 quid swapped a few bits around with my single din one so bargain there too. Starte work straight away and in an hour I got this far

    [​IMG]

    I still need to purchase all the buttons and surround got quotes from Audi and it comes to £90!!! For the facelift buttons single chrome strip facelift. Was not to bad getting the cage out . Easier getting it in.

    Very happy so far
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. bluequattro

    bluequattro Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Messages:
    412
    Likes Received:
    3
    Nice one m8, your fairly cracking on now

    Cal
     
  4. RU55SSO

    RU55SSO Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    792
    Likes Received:
    24
    Only thing I'm worried about is when I bought the car someone had one of them stupid handsfree things chopped into the stereo loom. Don't know if it wil affect an RNs e unit. Basically I chopped off the mic phone cradle and taped them up and tucked them away
     
  5. edition

    edition Active Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,428
    Likes Received:
    0
    I did my conversion ok. Just got to make sure you take your time.
     
  6. sduk

    sduk Audi Baby!

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Messages:
    149
    Likes Received:
    17
    looks great mate, what headunit is going in?
     
  7. RU55SSO

    RU55SSO Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    792
    Likes Received:
    24
    Eventually an rns-e. When I can save up enough :( how much am I looking for a fully working rns-e?
     
  8. V16

    V16 Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    ebay! they can range anywhere between 350 - 700.

    Can't wait to eventually do this! now fill up some fuel before it's to late :laugh:
     
  9. RU55SSO

    RU55SSO Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    792
    Likes Received:
    24
    Lol I usually fill up when the indicator comes on. That's my temperature guage
     
  10. V16

    V16 Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    [​IMG]

    haha but, i'm sure pic in your DIS is the fuel pump symbol :blink:
     
  11. RU55SSO

    RU55SSO Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    792
    Likes Received:
    24
    Ahh yeah it had just come on. What happens if the car completely runs out?
     
  12. PaulTheo

    PaulTheo Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    2
    It stops
     
  13. RU55SSO

    RU55SSO Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    792
    Likes Received:
    24
    Obviously but older diesels used to have problems when the diesel system was run dry
     
  14. Smoothie

    Smoothie Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,431
    Likes Received:
    4
    Looking good mate
     
  15. RU55SSO

    RU55SSO Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    792
    Likes Received:
    24
    [​IMG]

    This is where I am at now. Wired in the light for the card tray
     
  16. sub39h

    sub39h Active Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    2,502
    Likes Received:
    7
    what p/n did you use for the card tray with the light, and where did you get your power supply for it from?

    cheers

    S.
     
  17. sub39h

    sub39h Active Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    2,502
    Likes Received:
    7
    looking good btw!
     
  18. RU55SSO

    RU55SSO Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    792
    Likes Received:
    24
    Hey sub part no was the one on the list came with the led built in. And I used some 12v wire exposed the two pins at the back of the card tray routed them down to the ash tray light and lights up fine
     
  19. RU55SSO

    RU55SSO Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    792
    Likes Received:
    24
    Does anyone know what Adapter u need to power RNs-e in my car? I have a 53 plate 2.0tdi 140 without Bose audio system
     

Share This Page