1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

speedo not working

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by Crashlanding, Jul 5, 2008.

  1. Crashlanding

    Crashlanding Member

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    hi guys some help please,

    my speedometre just stopped working whilst driving today. milages aint going up but everything else on the pannel works.

    i belive it maybe a loose connection on the terminal which i presume goes into the gearbox. is this easy to reach?

    any help would be gret.

    cheers

    Gee
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. Leon

    Leon Member

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Result! Now is the time to complete that European trip you've always wanted to do. Then get it fixed on your return...

     
  4. Crashlanding

    Crashlanding Member

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    not quite the answer i was looking for but i do know what you mena as i am on limited mileage this year!!!!!

    just checked the two contacts on the gearbox but dont really know whatto look for

    anyone else?
     
  5. abdus

    abdus Top Gear
    VCDS Map User

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    1,826
    Likes Received:
    1
    it might be a blown fuse...(not aure)

    did you do any work on the car?
     
  6. Crashlanding

    Crashlanding Member

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    No not done any work.

    parked up after getting some dinner. started up the engine and drove off and noticed it wasnt working. i monitor my speed VERY often so it has only jsut happened
     

Share This Page