1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Slow web site?

arthurfuxake Nov 30, 2004

  1. arthurfuxake

    arthurfuxake Controversial & Contradictive

    1,308
    0
    36
    Is it just me, or is this site starting to get really slow? I've got 1meg broadband, but it takes ages to navigate around. Only noticed it recently, it hasnt always been like this.
     
  2. dickys3

    dickys3 Moderator Staff Member Moderator

    2,963
    23
    38
    Nah its not you. This site runs slowly at times. Sometimes it will even time out and you'l get a "page cannot be displayed" message.

    Rich.
     
  3. neversaydie

    neversaydie Post Whore

    1,762
    5
    38
    will be the SQL databsae they use on the server. If its not maintained "ADMIN" it goes that way!

     
  4. yea i find it really slow sometimes as well
     
  5. fallmonk

    fallmonk Turbo Sport

    1,868
    4
    38
    Thank feck i thought it was my conection !
    so wot is the answer?
     
  6. neversaydie

    neversaydie Post Whore

    1,762
    5
    38
    Falmonk Read above! ^^^

    Nothing you cvan do, Admin will have to clear and rebuild the database, such as clean tables and ****, really simple process.
     
  7. dickys3

    dickys3 Moderator Staff Member Moderator

    2,963
    23
    38
    When I was speaking with Adam from AmD at the last Rolling road he said that it was the hosting company at fault (perhaps not the hosting company but the package/bandwidth option that we have). I believe they are looking to move the site somewhere else to resolve the problem.

    Rich.
     
  8. neversaydie

    neversaydie Post Whore

    1,762
    5
    38
    who does actually own this site? is it tied in or associated with AMD?

     
  9. dickys3

    dickys3 Moderator Staff Member Moderator

    2,963
    23
    38
    [ QUOTE ]
    neversaydie said:
    who does actually own this site? is it tied in or associated with AMD?



    [/ QUOTE ]

    Do a whois on www.audi-sport.net.....
     
  10. dickys3

    dickys3 Moderator Staff Member Moderator

    2,963
    23
    38
  11. porker968

    porker968 Member

    211
    0
    16
    The site is slow at time due to the load being put on it by the membership, bandwidth costs money and the site is free to use so something has to give somewhere /ubbthreads/images/graemlins/frown.gif Very little moderating is done, and is required as the site is run by its members and its them that make it such a great resource /ubbthreads/images/graemlins/beerchug.gif

    To go over the ownership side the Domain "Audi-Sport.net" is owed by AmD, hence the WHOIS search coming up with those details. NONE of the mods - RS4 Barry, Ess_Three, David R, Tanya, lyrac - has any connection with AmD management and the admin is mostly done by myself in my spare time.

    Have a nice day!

    - Andy
     
  12. pazaz

    pazaz Member

    323
    1
    18
    Nice one Andy /ubbthreads/images/graemlins/beerchug.gif
     
  13. imported_YOGi

    imported_YOGi Guest

    0
    0
    0
    *Cough* Re-vamp *Cough* /ubbthreads/images/graemlins/angel.gif
     
  14. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,995
    3,641
    113
    Is it me, or is the site running really ****! tonight?
     
  15. IanL-S3

    IanL-S3 Member

    923
    1
    16
    fine for me (i'm using my wireless laptop running off router plugged into ntl 750k with shareaza running heavy)
     
  16. imported_Yaseen

    imported_Yaseen Guest

    0
    0
    0
    [ QUOTE ]
    jojo said:
    Is it me, or is the site running really ****! tonight?

    [/ QUOTE ]

    Yup I had same problems tonight. for a bit, ok now though
     
  17. Rev-head

    Rev-head Active Member

    2,987
    8
    38
    [ QUOTE ]
    jojo said:
    Is it me, or is the site running really ****! tonight?

    [/ QUOTE ]



    I having problems tonight as well seems to be locking up or taking for ever
     
  18. CJ A4

    CJ A4 Active Member

    2,664
    0
    36
    Yep me too got frozen out. Whether the server needed rebooting or not unsure but it was a no go earlier a few times for me. All good now though /ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif
     
  19. Markey

    Markey Active Member

    2,175
    1
    38
    database could need a de-frag..
     

Share This Page