1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sky+ PLANNER?

Discussion in 'Home Cinema, Hi-Fi and Gadgets' started by fallmonk, Mar 27, 2006.

  1. fallmonk
    Offline

    fallmonk Turbo Sport

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    1,857
    Likes Received:
    4
    [Mar 27, 2006]
    Hi folks , quick question regarding my Sky+ planner , after the the clocks going forward my planner seams to be showing a hour differance ,
    IE tonight im taping prison break , now its on at 10pm , but my sky is showing 9pm????????????
    BUT it seams to be working ok?????????? is there a internal clock u need to change?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 16, 2014]

  3. NEiLS3LK51
    Offline

    NEiLS3LK51 Member

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    [Mar 27, 2006]
    Mine is ok showing 11.20 for Gypsy wars
    #2
  4. colinra
    Offline

    colinra Member VCDS Map User

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    [Mar 30, 2006]
    yep, mine is doing the same. very stange but it is working ok.
    #3
  5. TDI-line
    Offline

    TDI-line Uber Post Whore

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    9,055
    Likes Received:
    37
    [Mar 30, 2006]
    Seems ok for the Adult channels.
    #4
  6. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    30
    [Mar 30, 2006]
    I thought it picked the time up from from the phone line, or are you some of those naughty people who only plug it in when you want to book a movie?
    #5
  7. NEiLS3LK51
    Offline

    NEiLS3LK51 Member

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    [Mar 30, 2006]
    Mine kills broadband when plugged in so no, I am naughty. Time is in the satellite feed.
    #6
  8. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    30
    [Mar 30, 2006]
    You'll be getting nasty letters from sky then.
    I thought it was in the feed but how can it be wrong on other peoples boxes?
    Wierd.
    I also thought it was transmitted down the mains supply in the UK, but maybe I dreamt that.
    #7
  9. jdp1962
    Online

    jdp1962 Grumpy Old Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    5,891
    Likes Received:
    856
    [Mar 31, 2006]
    IIRC, you only need to keep the digibox connected to the phone lne for the first year under the contract.
    #8
  10. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    30
    [Mar 31, 2006]
    Well I've had mine for about 6 years and they still send me snotty letters if I unplug it.
    It's because there are ways round the pay per view process by connecting a device to the box instead of the phone line which fools the box into thinking it's connected, so you don't get charged.
    However if you then reconnect your box to the phone line it'll tell sky about every transaction made and then you'll get a pretty hefty bill.
    #9
  11. jdp1962
    Online

    jdp1962 Grumpy Old Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    5,891
    Likes Received:
    856
    [Mar 31, 2006]
    [ QUOTE ]
    Well I've had mine for about 6 years and they still send me snotty letters if I unplug it.
    It's because there are ways round the pay per view process by connecting a device to the box instead of the phone line which fools the box into thinking it's connected, so you don't get charged.
    However if you then reconnect your box to the phone line it'll tell sky about every transaction made and then you'll get a pretty hefty bill.

    [/ QUOTE ]

    Ah, didn't know that. Thanks for the head up, Andymac.
    #10
  12. Broken Byzan
    Offline

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    12,596
    Likes Received:
    273
    [Mar 31, 2006]
    mine kills the broadband too, i have tried differnt combinations of filters etc, but no good. I tend to plug it in now and aain and hope they happen to send the call home signal when its plugged in
    #11
  13. NEiLS3LK51
    Offline

    NEiLS3LK51 Member

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    [Mar 31, 2006]
    I had sky for 4 years, sky+ for 3 months and not had a problem yet, although I here they do write to people about this.

    Mawhitey is yours a Pace PVR3 too?
    #12
  14. Broken Byzan
    Offline

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    12,596
    Likes Received:
    273
    [Apr 1, 2006]
    Yeah i thinks o,its the one with the larger HDD etc, i cant get to the back to see the label, the wires are two short,lol
    #13
  15. NEiLS3LK51
    Offline

    NEiLS3LK51 Member

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    [Apr 2, 2006]
    Apparently two filters in series for the box connection will work, not that I have bothered to try yet!
    #14
  16. fallmonk
    Offline

    fallmonk Turbo Sport

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    1,857
    Likes Received:
    4
    [Apr 2, 2006]
    Well my B/B is connected throu the the same BT plug as the sky+(always connected) and the phone and no problems (so far!)

    the planner is re-set its self! so all is well weird , sky must be just slow at sending up-date to box
    #15
  17. maxlbrown
    Offline

    maxlbrown Deep Blue

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
    [May 2, 2006]
    sky only send snotty letters after the first 12 months if you have a multi room subscription. a one off sky subscription is ok you own the equipment.
    The reason for multi room is that you are getting a reduced cost service and a requirement of the contract to recieve the reduction is that your connected all the time.

    PS: add a broadband filter to your sky line connection this solves the problem with the cutting broadband out. All connections to the phone system must have these in order not to disrupt the broadband signals.

    /ubbthreads/images/graemlins/groovy.gif
    #16
  18. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    30
    [May 2, 2006]
    That figures, I only got the letters when I had multi-room.
    #17

Share This Page