1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Service indicator

Discussion in 'VCDS (formerly VAG-COM) forum' started by enda1, Mar 25, 2008.

  1. enda1
    Offline

    enda1 Member

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Messages:
    436
    Likes Received:
    0
    [Mar 25, 2008]
    Just bought a 96 S6 and need to know how to reset the service indicator. I have vagcom but it doesn't communicate with the instrument cluster (seems to be a known problem as mentioned by Ross Tec) so does any one know how to do it.
    I have a Key-Usb cable and I'm running vagcom 704.1. I'm running it on an old dell latitude laptop with an Intel pentium III 498Mhz (don't laugh I got it for free from a mate just to run vagcom) and windows xp sp1
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 23, 2014]

  3. bearthebruce
    Offline

    bearthebruce Ross-Tech, LLC

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    332
    Likes Received:
    17
    [Mar 26, 2008]
    Did you try the SRI Reset function in Applications as explained in the manual here?
    #2
  4. Uwe@Ross-Tech
    Offline

    Uwe@Ross-Tech Member

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    [Mar 26, 2008]
    Windows XP on a 500 MHz CPU with a USB interface is a marginal combination at best. The first thing I'd do is borrow a newer/faster PC from someone to see if that helps.

    Also, the C4 Cluster is known to be a PITA, there are some tips on our site:
    http://www.ross-tech.com/vag-com/audi_issues.html#C417

    -Uwe-
    #3
  5. enda1
    Offline

    enda1 Member

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Messages:
    436
    Likes Received:
    0
    [Mar 26, 2008]
    Guys.

    thanks for the help, still getting upto speed on all the uses of the software
    #4

Share This Page