1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Secondary Water Pump No Working

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by Inertiauk, Apr 30, 2011.

  1. Inertiauk
    Offline

    Inertiauk Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    535
    Likes Received:
    16
    [Apr 30, 2011]
    My secondary (electric) water pump on my APY doesn't kick in (i'm told it should run when the car is and then for a little while afterwards via a follow on relay).

    which fuses / relays should I check before replacing the pump ?

    Thanks
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 21, 2014]

  3. s3dave
    Offline

    s3dave TFSI Hybrid

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,120
    Likes Received:
    729
    [May 1, 2011]
    Its one of the fuses on top of the battery
    #2
  4. Inertiauk
    Offline

    Inertiauk Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    535
    Likes Received:
    16
    [May 3, 2011]
    Thanks Dave I will check them all.
    #3
  5. Agric04
    Offline

    Agric04 Member VCDS Map User

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    2
    [May 4, 2011]
    Mine stopped working about 2 months ago but all mine needed was a little tap with a hammer and it's carried on fine again. This was a tip I got off the forum here somewhere. I think if you do need a new pump there about £110 from the stealers!!
    #4
  6. sportstractor
    Offline

    sportstractor Chugger

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    2,715
    Likes Received:
    31
    [May 4, 2011]
    Hit it!
    #5

Share This Page