1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Satnav mount

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by Amchlolor, Feb 13, 2008.

  1. Amchlolor

    Amchlolor Active Member

    Joined:
    Jan 13, 2005
    Messages:
    5,604
    Likes Received:
    3
    There's a particular brand name keeps being mentioned for satnav mounts.
    It's not Belkin, I don't think.
    Doing my head in now.
    Anyone enlighten me?
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. L60N

    L60N Guest

    Denison?
     
  4. Amchlolor

    Amchlolor Active Member

    Joined:
    Jan 13, 2005
    Messages:
    5,604
    Likes Received:
    3
    Nope, not dension.
    God, it's driving me nuts now...
     
  5. Amchlolor

    Amchlolor Active Member

    Joined:
    Jan 13, 2005
    Messages:
    5,604
    Likes Received:
    3
    BRODIT !
     
  6. steveg9

    steveg9 Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    That's nothing like Belkin!!!!
     
  7. Amchlolor

    Amchlolor Active Member

    Joined:
    Jan 13, 2005
    Messages:
    5,604
    Likes Received:
    3
    That's what I said.
    "It's not Belkin"
    I knew it was 'b' something though!
     
  8. Spin140

    Spin140 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    2,196
    Likes Received:
    186
    Yes brodit are the best, they offer a hard wired cradle for the Tom Tom so it will charge at the same time, resembles a phone cradle so no issues with advertising to thieves you have a portable unit in the car.
     
  9. Gti Jazz Blue

    Gti Jazz Blue Active Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    1,655
    Likes Received:
    7
  10. mattandrew

    mattandrew Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    978
    Likes Received:
    18
  11. Amchlolor

    Amchlolor Active Member

    Joined:
    Jan 13, 2005
    Messages:
    5,604
    Likes Received:
    3
    That would need a professional install though, eh?
     

Share This Page