1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sat Nav

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by disco_stu01, Jun 27, 2006.

  1. disco_stu01

    disco_stu01 disco_stu01

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Was thinking about buying built in sat nav for my a3, just wondering if anyone knows if I was to get one from ebay what else I would need to set it up, could I do it myself or if there a lot of work in hand?

    Thanks
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. Karcsi

    Karcsi Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    426
    Likes Received:
    0
    Basically, if you already have a double din head unit in the car (i.e. Symphony) then it is easy - as lon as you get the right unit from ebay (part number 8P0 035 192 I think). But if it's a single din HU you have (Concert or below), then you will need a new double din cage and climate control unit (as it will need to be lower down to accommodate the large HU), and it's not so simple.

    A few people have done it on here, and if you look on the ICE forum section, I'm sure you will find a whole load of threads on the subject from the past. I think it is craigb on here that fits them.
     
  4. disco_stu01

    disco_stu01 disco_stu01

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Yeah have the Symphony unit so hopefully should be easy, many thanks
     
  5. Karcsi

    Karcsi Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    426
    Likes Received:
    0
  6. benw123

    benw123 Moderator

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    1,863
    Likes Received:
    3
  7. mikeclark007

    mikeclark007 Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    If the thought of doing it yourself is intimidating (like it was with me), Craigb has done 2 installs for me on 2 diferent A3's in less than 6 months. Well recommended.
     

Share This Page