1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sat nav - with tv???

Discussion in 'RS3 Forum' started by Suzuka62, Feb 13, 2013.

  1. Suzuka62
    Offline

    Suzuka62 New Member

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    3
    A few days ago I was surprised to learn that I could watch tv on the sat nav, is this true?? If so, has anyone actually got it running?
    #1
  2. PetrolDave
    Offline

    PetrolDave Active Member

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    82
    If you bought the (expensive IMHO) TV option then you can watch Freeview.
    #2
  3. NHN
    Online

    NHN Modmetractor

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,261
    Likes Received:
    1,222
    For me I think its a waste of money as its expensive anyway you go, but yes as Dave says it can be done.
    #3
  4. PetrolDave
    Offline

    PetrolDave Active Member

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    82
    +1
    I had the (analogue) TV tuner on a previous S4, barely used it as the picture kept breaking up so I've never bothered to order it again.
    #4
  5. Suzuka62
    Offline

    Suzuka62 New Member

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    3
    Ok...thought you just have to mess around with the satnav didn't realise there is more involved...do you have to buy something extra to get it working?
    #5
  6. NHN
    Online

    NHN Modmetractor

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,261
    Likes Received:
    1,222
    Yes you'd need a media adapter, then a freeview module as such, plus install & there is no VIM hack for a mk2 rns-e I know of, highly expensive for imho very little gain.
    #6
  7. PetrolDave
    Offline

    PetrolDave Active Member

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    82
    +1
    #7

Share This Page