1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

S3 will not start???

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by darren t, May 19, 2013.

  1. darren t
    Offline

    darren t Member

    Joined:
    Sep 7, 2012
    Messages:
    370
    Likes Received:
    1
    [May 19, 2013]
    So I decided too for a da-31 pump fitted it with relay ect inline 20amp fuse and spliced trigger of wiring off the oem pump under back seat......
    took car out for a drive all ok went local scrap yard for a relay for my mates install drive home all fine misis goes too her mother in laws with the kids and I get a phone call saying car was spluttering do advised her too pull over and check pipes she knows the usuall suspects!!!
    i drive down In van started car up and it was misfiring violently so I cut it out disconnected maf same result after trying too start again no luck just turns over going over now with vcds too plug it in only code I did get off a crapy fault code reader is 1810 or somthing all I remember is terminal 30 voltage too low???tryed disconnecting fuel pump (da-31) same can hear oem pump prime
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 21, 2014]

  3. Scullies
    Offline

    Scullies Well-Known Member

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    1,282
    Likes Received:
    318
    [May 19, 2013]
    What faults you get with VCDS?
    #2
  4. darren t
    Offline

    darren t Member

    Joined:
    Sep 7, 2012
    Messages:
    370
    Likes Received:
    1
    [May 19, 2013]
    1810 voltage terminal 30 too low I'm going over there now as we speak with vcds and laptop
    #3
  5. Scullies
    Offline

    Scullies Well-Known Member

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    1,282
    Likes Received:
    318
    [May 19, 2013]
    Just noticed this is a double post, just bump your old post instead of a new one. Someone will answer soon.
    i think a mod will lock/delete this one
    #4

Share This Page