1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

s3 radio

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by sandwich1987, Sep 22, 2011.

  1. sandwich1987
    Offline

    sandwich1987 Member

    Joined:
    Sep 2, 2011
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    I know theres alot of posts on here about poor signals on the radio, but i think my problem is a bit diffrent. i have an s3 8l and if i switch my radio to a preset channel i get nothing, if i turn the car off and come back to it later the same presert channel it was left on plays clearly with no interference. But if i try to manually select any station fm/am i get nothing but static?? any help appreciated!
    Liam.
    #1
  2. sandwich1987
    Offline

    sandwich1987 Member

    Joined:
    Sep 2, 2011
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    No one got any ideas? :(
    #2
  3. Arrkon
    Online

    Arrkon Midlands regional Moderator Regional Rep

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    1,691
    Likes Received:
    3
    only thing i can think of is there is either a fault internally in the FM reciever (in the stereo), or a fault with the antenna amp.

    Does it happen only on radio? or does it happen on CD etc...
    #3
  4. sandwich1987
    Offline

    sandwich1987 Member

    Joined:
    Sep 2, 2011
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    only on the radio, if i start the car an select a station i get nothing but if i put it on the preset and switch off the car and return later it plays...
    #4
  5. Arrkon
    Online

    Arrkon Midlands regional Moderator Regional Rep

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    1,691
    Likes Received:
    3
    Could be either HU or antenna amp not quite sure... Will have a think.
    #5

Share This Page