1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

S3 Heater Blower Doesn't Work

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by darreng1983, Oct 16, 2010.

  1. darreng1983
    Offline

    darreng1983 Member

    Joined:
    Aug 29, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    [Oct 16, 2010]
    Doesn't work at all, the climate panel works, can hear the flaps moving behind the dash but no fan. Checked fuses but not that.

    Any ideas what it could be?

    Thanks
    #1
  2. bengal
    Offline

    bengal Member

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    [Oct 16, 2010]
    Probably the relay if it has one it should be under the panel above the pedals. Id do a search to see which one operates this first as there will be a few under there. If not that then the fan itself. Hope this helps.
    #2
  3. BigD-a3tq
    Offline

    BigD-a3tq Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    [Oct 16, 2010]
    if not ^ then prob is the fan, located under/behind glove box, think it cost about £200 IRC?
    #3
  4. darreng1983
    Offline

    darreng1983 Member

    Joined:
    Aug 29, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    [Oct 17, 2010]
    Half sorted, it was the connector that clips onto the fan unit. Wiggled it until it worked lol. If it stops again I'll have a look at dismantling the unit and see what's going on.
    #4
  5. Lemon S3
    Offline

    Lemon S3 Alex

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    1,333
    Likes Received:
    16

Share This Page