1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

s3 full boost problem

Delaney1 Mar 4, 2011

  1. Delaney1

    Delaney1 New Member

    19
    0
    1
    hey guys

    few days back had a coil pack go down so did the decent thing and replaced all 4(gsf coil packs)
    been driving it around for a few days fine
    went out for a lil spin last nite was running supurb all nit untill at the end of the nite it developed a problem seems to be down on a bit of power through rev range and when on full boost it wot i can discribe as hit fuel cut / miss fire.
    runs perfect up2 about 1.2 bar boost then this problem happens
    any1 had this problem or can fink ov anything iv missed to look at ?
    its recent plugs fuel filter coil packs im stuck please help! Thanks Dave
     
  2. Delaney1

    Delaney1 New Member

    19
    0
    1
    iv done some research seems on the AGU's the ignition module is common am i rite in saying mine dosnt have 1 (apy) ?
    any help would be appriciated im stuck !!!
     
  3. s3dave

    s3dave TFSI Hybrid Supporter

    10,110
    736
    38
    APY does not have the module correct mate..
     
  4. BENJAMIN

    BENJAMIN Active Member

    503
    93
    28
    What plugs did you fit? NGK PFR6Q are the correct ones. The plugs are more than likely where your issue is. hth.
     
  5. Delaney1

    Delaney1 New Member

    19
    0
    1
    fitted new bosch super plus fr7kpp33+ today made no difference
    i cnt work out wot it is
     
  6. BENJAMIN

    BENJAMIN Active Member

    503
    93
    28
    Hmmm that's an odd one. I once had an issue with a new set of Gsf coilpacks on an apy overheating and a sticky spooge coming out the top of them. Maybe try a mates coilpacks to rule it out?
     
  7. s3 Hoggy

    s3 Hoggy Whats going on???

    1,688
    126
    63
    sounds like the exact problem I had mine was a coilpack that only misfired under full load. Did you keep your old coils? If you can get it scanned on vcds, if not then maybe you could try swapping one of your old coilspacks on each cylinder see if it goes?
     
  8. Delaney1

    Delaney1 New Member

    19
    0
    1
    done it all lol bloody car i have a feeling its fuel related
    its going back up 2 badger 5 on thursday nite so hopfully have result from that
    Thanks for the replys tho
     
  9. Dub16V

    Dub16V New Member

    18
    0
    1
    i had the same problem.
    Water was coming in thru secundairy airpump.
    disconnected the hose on the airbox and covered the hole-> problem was solved.
     
    Last edited: Mar 6, 2011
  10. Delaney1

    Delaney1 New Member

    19
    0
    1
    im running aftermarket air filter (no airbox)
    it really is a strange 1
     

Share This Page