1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

s3 aircon/climate control help??

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by robbyS3, Sep 1, 2007.

  1. robbyS3
    Offline

    robbyS3 New Member

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    [Sep 1, 2007]
    Right, bought my car a few mths ago, anyhow aircon never really blew that cold-i thought it ad need regassing, so had my aircon regassed the other day, its still bout as cold as an african summers day, dont know what it could be, even on low it just doesnt blow cold (not like aircon should) so any ideas/advice greatly appreciated.

    Also regassing machine showed no leaks/good vacum etc.

    Thanks
    Robbys3 :think:
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Nov 26, 2014]

  3. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,292
    Likes Received:
    1,269
    [Sep 1, 2007]
    did you turn your engine on? :slapped:
    #2
  4. rickquattro
    Offline

    rickquattro Member

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    589
    Likes Received:
    0
    [Sep 1, 2007]
    Dont know if this will help but I had a similar problem. The pump was found to be ok but a small valve block attached to the bulkhead was found to be faulty.. It was replaced and all is fine. For pumps, there is a few on ebay and also new stuff too.

    The valve cost £60 plus fitting. A new compressor pump is £300 ish, then the magnetic clutch on the end of this is a similar price or so I am told. Good luck..
    #3
  5. robbyS3
    Offline

    robbyS3 New Member

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    [Sep 1, 2007]
    Yeah engine was on lol.

    "rickquattro" thanks il get em all checked out :thumbsup:
    #4

Share This Page