1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Running slow

Sandra Nov 2, 2011

  1. Sandra

    Sandra MODERATOR Staff Member Administrator Moderator TeamMisano TFSI Owners Group Gold Supporter quattro Audi S3 s tronic

    24,660
    7,750
    113
    Hi admin, is anyone else having a problem with the site running slow tonight? The refresh is taking up to a minute to load new page.

    Sandra.
     
  2. Administrators

    Administrators Administrator Staff Member Administrator Audi A4 TDi

    3,968
    585
    113
    Nope the server load is low and the site seems fine from here

    A
     
  3. adamss24

    adamss24 Well-Known Member

    4,500
    379
    83
    I have noticed that a few weeks ago, it's so annoying to the point that i only use the site for a few minutes at a time- due to the way it loads...
     
  4. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    29,272
    1,685
    113
    TBF yesterday I found a number of sites were running slow, so maybe there was a backbone issue on the networks that we wernt aware of guys :)
     
  5. Sandra

    Sandra MODERATOR Staff Member Administrator Moderator TeamMisano TFSI Owners Group Gold Supporter quattro Audi S3 s tronic

    24,660
    7,750
    113
    Im still having the same problem with the site running so slow. All other sites are working just fine. I dont know if this is because im using my
    Ipad, so will try out on my laptop later and see if its the same.
    Thanks for the reply admin, much appreciated.

    I recently upgraded to IOS5 on my ipad, could this be my problem?
     
  6. quattrojames

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator Audi A6 Audi Avant Owner Group

    14,039
    565
    113
    Seems a bit sluggish here too sporadically.
     
  7. Sandra

    Sandra MODERATOR Staff Member Administrator Moderator TeamMisano TFSI Owners Group Gold Supporter quattro Audi S3 s tronic

    24,660
    7,750
    113
    Admin/James. Im still having problems with the site running slow. Could it be Safari thats my problem?
    Thanks. Sandra.
     
  8. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona quattro Audi S3 Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,769
    3,436
    113
    Running fine here using FF. I've noticed it's slow on the same connection using Safari on my iphone4 is that helps?
     
  9. Sandra

    Sandra MODERATOR Staff Member Administrator Moderator TeamMisano TFSI Owners Group Gold Supporter quattro Audi S3 s tronic

    24,660
    7,750
    113
    Thanks jo, im just switching over to laptop, which runs safari, google chrome anf firefox.
    Sandra.
     
  10. Nilz

    Nilz Defo worth the wait :) Team Ibis TFSI Owners Group quattro Audi A4 S-line owners group saloon Manual

    11,172
    810
    113
    I have found the site to be alot slower too recently,so much that i dont use it as much due to loading and refresh times!

    I have tested this on my HTC,laptop using IE8 and also firefox too.

    Ive noticed it mainly sine the site was upgraded.

    Can anything be done about this at all?

    All other sites seem to be running fine too.
     
  11. sidibear

    sidibear Looking for Zombies !! Staff Member Moderator Audi A4

    2,317
    744
    113
    Mine is running deathly slow. Every time I click on section or a post it loads two pages of double click google ads.
    How do I stop it doing this?
     

Share This Page