1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Running Slow

Discussion in 'Site Support & Announcements' started by Sandra, Sep 13, 2011.

  1. Sandra

    Sandra MODERATOR
    Staff Member Administrator Moderator TeamMisano quattro Audi S3 s tronic

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    22,513
    Likes Received:
    5,847
    Anyone else having a problem with site running slow?
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. jojo

    jojo Looking for Boost!
    Staff Member Moderator Team Daytona quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group Audi S3

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    28,199
    Likes Received:
    3,032
    Yup, but I have bandwidth problems with virgin media atm, so ASN is actually running slow too? Double whammy! :faint:
     
  4. RobMorris

    RobMorris Member

    Joined:
    Sep 9, 2011
    Messages:
    539
    Likes Received:
    10
  5. Administrators

    Administrators Administrator
    Staff Member Administrator Audi A4 Audi A2 saloon TDi Audi Sport Owner Group

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,925
    Likes Received:
    540
    Nope site is running fine very low server loading......

    A
     
  6. jojo

    jojo Looking for Boost!
    Staff Member Moderator Team Daytona quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group Audi S3

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    28,199
    Likes Received:
    3,032
    Up to speed again, Vermin are back on song, though I should really put in a complaint!
     

Share This Page