1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Rs4 button start in to b7, does it need

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by chrisa4quat, Apr 15, 2013.

  1. chrisa4quat
    Offline

    chrisa4quat Member

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    897
    Likes Received:
    10
    [Apr 15, 2013]
    A relay or anything or is it ok to just be wired straight in? Thanks
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Oct 23, 2014]

  3. carl-1968
    Offline

    carl-1968 A4 Derv for sale ask me for details!

    Joined:
    May 14, 2012
    Messages:
    518
    Likes Received:
    26
    [Apr 16, 2013]
    you first Chris, if it works I'll have a go lol, just put it on my "to do" list
    #2
  4. chrisa4quat
    Offline

    chrisa4quat Member

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    897
    Likes Received:
    10
    [Apr 16, 2013]
    I've already done it Carl but the button failed. I was wondering if it was something I have or haven't done or whether its just a faulty button
    #3
  5. mehtaman
    Offline

    mehtaman Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    [Apr 16, 2013]
    #4
  6. chrisa4quat
    Offline

    chrisa4quat Member

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    897
    Likes Received:
    10
    [Apr 16, 2013]
    There looks like a relay there? I have both the instructions thank you buy nowhere does it state having a relay
    #5
  7. olethalb
    Offline

    olethalb Member

    Joined:
    Aug 29, 2012
    Messages:
    321
    Likes Received:
    45
    [Apr 16, 2013]
    #6

Share This Page