1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Rosstech table to work with K+can commander ?

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by random101, Mar 5, 2010.

  1. random101
    Offline

    random101 Member

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    [Mar 5, 2010]
    I have a Rosstech cable i was wondering if it was at all possible to get it working with any K commander software?

    its a HEX+ CAN cable...

    And im running windows 7

    Any help would be amazing!

    cheers
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 27, 2014]

  3. Broken Byzan
    Online

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    12,778
    Likes Received:
    325
    [Mar 5, 2010]
    My old Serial VagCom cable won't work with it, neither will a VAG Tacho cable
    #2

Share This Page