1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Rnse mk2 and dash display

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by clarky17, Aug 7, 2012.

  1. clarky17
    Offline

    clarky17 Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Hi just had my rnse installed and on the dash display the nav is shown is there a way to show my track display on this screen from the memory card or the radio stations displayed there
    #1
  2. audicruiser
    Offline

    audicruiser Audi Heaven

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,863
    Likes Received:
    46
    The dash screen being the nav unit or between the rev counter and speedo?
    #2
  3. clarky17
    Offline

    clarky17 Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Between the soeedo's fella would a warning light stop this from showing (brake pads light)
    #3
  4. audicruiser
    Offline

    audicruiser Audi Heaven

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,863
    Likes Received:
    46
    Yeah the warning will over ride the display but the radio and memory card info should come up in the top portion of the display. If that part is blank then it's not coded properly as you need to tell the instrument cluster that you have Navigation fitted...
    #4
  5. clarky17
    Offline

    clarky17 Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    It's been coded so must be the warning lts displayed on the top half thanks mate
    #5

Share This Page