1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RNS-E - No Power Problem - HELP!!

karbonk Dec 16, 2011

  1. karbonk

    karbonk Living a little!

    182
    0
    16
    Hi All,

    I had a problem with no radio so removed RNS-E and checked connections. It was a loose connection. Sorted! Now I have radio back.

    Then... Im not sure what happened next when putting all back together. It tuned off. I looked at the screen and the bottom part of the screen there were fine grey lines running horizontally then they faded and now completely blank.

    I have checked fuses on side of dash and under bonnet and can't seem to find one blown. I have checked 15amp in actual RNS-E and all fine and held down on/off button for 30secs.

    I have a 6CD changer and that also is not powering up. I have no buttons eliminating on RNS-E or 6 CD changer when headlights are put on.

    Anyone know what this could be and how to resolve?
     
    Last edited: Dec 16, 2011
  2. karbonk

    karbonk Living a little!

    182
    0
    16
    Anyone?
     
  3. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    29,300
    1,703
    113
    Patients is a virtue, you only posted 8 hours ago & it is friday & its xmas.

    Its got to be a power issue if you arent getting anything, so check your fuses again, assume you've stuck them on a multimeter or the like to test continuity?

    Have you tested the power wires coming into the quadlock for voltage?

    Have you got a quadlock adapter you can stick 12v to & plug into the rns-e, as they do power up away from the car if need be.
     

Share This Page