1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RNS-E Mute Problems

Discussion in 'Satellite Navigation' started by M4tt29, Oct 11, 2013.

  1. M4tt29
    Offline

    M4tt29 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2013
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    [Oct 11, 2013]
    Hello,

    I have the latest RNS-E installed into my Audi A3 2009 Black Edition but i am having a problem with the mute function, it mutes fine but whenever i take it off mute the volume is quite high, even if i just turn the volume knob up 1 notch it still plays the volume high.
    Does anyone know if there is a fix for this?

    Thanks in advance
    Matt
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Oct 31, 2014]

  3. NHN
    Online

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,386
    Likes Received:
    1,244
    [Oct 11, 2013]
    It could be a faulty volume dial, does the volume go up/down normally with the knob or does it go low when turning to high & vice versa?
    #2
  4. monopole
    Offline

    monopole pro-monopole-ish-ism-istic

    Joined:
    Oct 19, 2012
    Messages:
    699
    Likes Received:
    168
    [Oct 11, 2013]
    I noticed that on my S3 rns-e, volume normal, hit mute, un mute = volume really loud. Though it odd, but never really bothered me
    #3
  5. M4tt29
    Offline

    M4tt29 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2013
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    [Oct 12, 2013]
    Thanks for the replies.
    The volume works fine normally it's only when I mute it that it goes dodgy. It's not a major problem it's just slightly annoying
    #4

Share This Page