1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RNS-E more questions

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by richs2891, Feb 27, 2009.

  1. richs2891
    Offline

    richs2891 I cant spell !

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    440
    Likes Received:
    1
    [Feb 27, 2009]
    I've just had the loan of an A4 with sat nav in - are the factory fit sat navs the same in the A4 as in the A3 ?

    One of the major plus points for me was in the DIS the instructions are repeated, simple turn left / right, straight on commands etc. Very handy as the standard fit location seems to low down to me !
    IS the DIS capable of doing this if I retrofitted RNS-E to my S3 ?

    Richard
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Nov 27, 2014]

  3. mister.c.
    Offline

    mister.c. Member

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    276
    Likes Received:
    1
    [Feb 27, 2009]
    I believe the A3 and A4 are different units.

    [​IMG]

    Whether they work in exactly the same way, I'm afraid I don't know.
    #2
  4. edition
    Offline

    edition Active Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,428
    Likes Received:
    0
    [Feb 27, 2009]
    The same unit bar the surround.


    Yes DIS is capable on your S3.


    There are plenty of experts on here to help you out! (me not being one of the!).


    Also plenty of info already on the forums so give the search facility a go :)
    #3
  5. richs2891
    Offline

    richs2891 I cant spell !

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    440
    Likes Received:
    1
    [Feb 27, 2009]
    Cool thanks for that - did try a search but didnt find the answer !

    Is there a way to get the RNS-E to do a full 7 digit post code search - it does seem a bit limited if cant do this while a £100 tom tom can

    Richard
    #4
  6. edition
    Offline

    edition Active Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,428
    Likes Received:
    0
    [Feb 27, 2009]
    No, don't think you can :(


    IT is a nice bit of kit though :)
    #5
  7. Issac Hunt
    Offline

    Issac Hunt Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    1,162
    Likes Received:
    0
    [Feb 27, 2009]
    Full postcode isn't supported by ANY Audi sat-navs sadly.
    #6
  8. richs2891
    Offline

    richs2891 I cant spell !

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    440
    Likes Received:
    1
    [Feb 27, 2009]
    mmm that is a bit annoying - I was quite impressed with it, but not enough sadly to justify paying ebay retrofit prices for one.
    Oh well I will stick to my Tom Tom
    Richard
    #7
  9. Issac Hunt
    Offline

    Issac Hunt Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    1,162
    Likes Received:
    0
    [Feb 28, 2009]
    Ebay prices are generally a lot cheaper than official Audi prices! Its so easy to fit yourself its untrue!! full digit postcode isnt supported but it isnt the end of the world !
    #8

Share This Page