1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RNS-E Disconecting?

Discussion in 'Satellite Navigation' started by Gonza, Apr 17, 2011.

  1. Gonza
    Offline

    Gonza New Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    [Apr 17, 2011]
    Hi,
    I need to replace the Laser in my factory fitted A3's RNS-E,

    If I disconnect it from the power,Do I need a code to power it back up?

    Many Thanks
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 21, 2014]

  3. kite
    Offline

    kite Member VCDS Map User

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    678
    Likes Received:
    17
    [Apr 17, 2011]
    it should remember the car, so no code input needed.
    #2
  4. Gonza
    Offline

    Gonza New Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    [Apr 17, 2011]
    Nice One thankyou......
    #3

Share This Page