1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Right Rear Outer Tail Light Not Working

Acidic32 Nov 9, 2009

  1. Acidic32

    Acidic32 A4 Cabriolet 1.8T Owner VCDS Map User

    86
    0
    6
    My rear right outer taillight is dead!!!

    Changed bulb, still not working, tried cluster on left side, works!!! tried left cluster on right side, not working!

    So its not a cluster problem, so what else could it be?? Anyone with Vag-com local to wisbech who could help me out? Maybe its some ECU module or something?
     
  2. mossya41.8t

    mossya41.8t Member

    49
    0
    6
    Hi mate i had the same problem with a vw caddy at work, checked bulb, cluster, traced through all the wiring and still couldn't find a fault.
    It ended up being the cluster but I was plugging it in with the lights on, the ecu recognises theres a fault (when carrying out routine check on startup) and stops sending a voltage to the cluster.
    If you've done the same as I did then it could be the cluster?
    Not 100% sure if the A4's have the same setup up as vw caddy thought id mention it.
     
  3. Acidic32

    Acidic32 A4 Cabriolet 1.8T Owner VCDS Map User

    86
    0
    6
    Solved the problem!!!!

    Mice had chewed some wires, one of them was split completely which happened to match the rear lights color, just a simple crimp of a new bit of wire, jobs a goodun!

    They nested under the rear seat drivers side, behind the trim panel.

    One down, few more bits to go!
     
  4. mossya41.8t

    mossya41.8t Member

    49
    0
    6
    Hi glad you got it sorted mate,
     

Share This Page