1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Revo SPS1 Question??

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by S3MHT, Aug 24, 2006.

  1. S3MHT

    S3MHT Remap Do I or Don't I???????

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    121
    Likes Received:
    7
    I've bought a Revo sps1 switch off ebay, I know i should of checked this before hand but its been used on a seat cupra R and i have a S3, I sure it will but just wanted to check if it will work on mine! even if mine hasn't got the remap at the minute??
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. skanky

    skanky Member

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    387
    Likes Received:
    0
    it should work, when you get a remap obviously..
     
  4. S3MHT

    S3MHT Remap Do I or Don't I???????

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    121
    Likes Received:
    7
    sorry i think ive been mistaken then! the switch doesnt hold a remap? so you have to get the remap first, i couldn't just get the switch plug it in, turn to performance mode and it will upload the peformance settings then?
     
  5. skanky

    skanky Member

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    387
    Likes Received:
    0
    no the switch has the ability to turn a revo map on/off, you still need to pony up however much it is to get the revo code uploaded to your S3 in the first place.
     
  6. S3MHT

    S3MHT Remap Do I or Don't I???????

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    121
    Likes Received:
    7
    gutted! if i was to get the 5 hour trail and plug it in then turn it off would it store it in the switch? and i could turn it on whenever i want it???
     
  7. skanky

    skanky Member

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    387
    Likes Received:
    0
    not a clue, sorry but until you get it revo'd, all you have is an expensive paperweight.
     
  8. S3MHT

    S3MHT Remap Do I or Don't I???????

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    121
    Likes Received:
    7
    ok thanks mate, i have had the trial before was very impressed, but i think im gonna cancel getting the switch, They gave me a buy it now price but i havent paid yet so i'll just email then and say i've changed my mind!

    thanks for your help
     
  9. skanky

    skanky Member

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    387
    Likes Received:
    0
    i think if you already have the trial, something gets flagged to show that you've already had it. how much did you buy it now for?
     
  10. S3MHT

    S3MHT Remap Do I or Don't I???????

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    121
    Likes Received:
    7
    they said £80 plus postage of £2.99, wonder if its worth a try??
     

Share This Page