1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Remap AND Tuning Box??

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by will89, Oct 7, 2010.

  1. will89
    Offline

    will89 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    363
    Likes Received:
    0
    [Oct 7, 2010]
    Maybe a silly question but can I remap my tdi and then add a tuning box? What will happen?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 18, 2014]

  3. Scott
    Offline

    Scott Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,262
    Likes Received:
    109
    [Oct 7, 2010]
    I'm not sure what will happen but I'm fairly sure it would be a BAD idea. Don't do it!
    #2
  4. AU01 A4
    Offline

    AU01 A4 Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    211
    Likes Received:
    0
    [Oct 8, 2010]
    Probably a very big bang when a motorway speed, and the engines internals in bits, :sob:
    #3
  5. scott b
    Offline

    scott b Active Member VCDS Map User

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,254
    Likes Received:
    3
    [Oct 8, 2010]
    if the cars all ready remapped, is there any need?
    #4
  6. will89
    Offline

    will89 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    363
    Likes Received:
    0
    [Oct 8, 2010]
    I'm not going to try it, just wondering what would happen and if anyone had tried it before. Have now bought a PSI tuning box from ebay instead of remapping.
    #5

Share This Page