1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Red door lights and puddle lights not working?

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by mikemk4gti, Jul 6, 2012.

  1. mikemk4gti
    Offline

    mikemk4gti Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    6
    [Jul 6, 2012]
    I know this topic has been asked and Ive read a fair few of them, But I think mines different?
    When I open the door the interior lights come on, also the dash pic shows the door open - all seems to function ok.
    Vagcom doesnt report a door module fault either...
    ....But the door lights dont work? I took the drivers one out and put a new bulb in but theres no power there, any ideas...
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Oct 23, 2014]

  3. superkarl
    Offline

    superkarl MAN OF STEEL

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    7,714
    Likes Received:
    1,173
    [Jul 6, 2012]
    theres a fuse for those.
    i blew it fitting LED's
    #2
  4. mikemk4gti
    Offline

    mikemk4gti Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    6
    [Jul 6, 2012]
    Should of checked that! I'll go and have a look in a min if it stops raining :ohmy:
    #3
  5. mikemk4gti
    Offline

    mikemk4gti Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    6
    [Jul 6, 2012]
    ok, just been and checked. Cant see a fuse that appears to be for them. Theres one that just says 'lighting' - No.3, I checked it and its ok.
    #4
  6. mikemk4gti
    Offline

    mikemk4gti Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    6
    [Jul 7, 2012]
    Anyone?
    #5

Share This Page