1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Rear wiper r

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by damfly27, Feb 7, 2014.

  1. damfly27
    Offline

    damfly27 Member

    Joined:
    Feb 6, 2014
    Messages:
    51
    Likes Received:
    11
    [Feb 7, 2014]
    Hey guys,
    I have a 2006 avant and my rear wiper has stopped working :(

    The washer motor works but the wiper arms doesn't work! I've checked the fuse and that's fine...anyone have any ideas on what else it could be?

    Thanks in advance :)
    ImageUploadedByTapatalk1391812858.950405.jpg
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 19, 2014]

  3. GGB_8PTDI140
    Offline

    GGB_8PTDI140 Audi modder

    Joined:
    Feb 7, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    [Feb 7, 2014]
    Does the rear washer work at full strength or just dribble out? The washer runs through the motor so if its leaking it may have damaged your motor. If the fuse is good the you need to check the feed at the multiplug for the motor, if theres voltage then its likely your motor if you there's no feed then you have a break in the loom, start looking in the rubber boot joining the tailgate to the body as this is your weak spot due to opening and closing for years
    #2
  4. damfly27
    Offline

    damfly27 Member

    Joined:
    Feb 6, 2014
    Messages:
    51
    Likes Received:
    11
    [Feb 7, 2014]
    Washer is at full whack so I guess next step is check the power at the multi plug.

    Cheers :D
    #3

Share This Page