1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Rear wiper on my avant seems to just work when it wants.

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by Gates, Oct 21, 2012.

  1. Gates

    Gates Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    138
    Likes Received:
    4
    Evening all, the rear wiper on my 2007 avant seems to have started working when it wants or not at all has anyone got any ideas as to why? It's mot is due in dec will this affect it at all and how do I get it sorted?

    thanks in advance :)
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. RAW Audi

    RAW Audi New Member

    Joined:
    Aug 11, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Hi there
    I wouldn't of thought it would affect the MOT but it sounds like a dodgy switch connection to me? Have you checked the switch?

    Cheers.......RAW Audi
     
  4. hades-

    hades- Yorkshire & Humber Rep.
    Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    9,468
    Likes Received:
    645
    check the motor for water
    the feed pope for the washer comes of or splits and wets the motor
    and sends it daft
     
  5. Gates

    Gates Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    138
    Likes Received:
    4
    Cheers for the replies but how do I get to the motor? The washer jet still works but the wiper only when it decides too. I've had a look at the tailgate and there doesn't seem to be an obvious way of getting to the motor bez and where would the switch be RAW?
    Thanks
     

Share This Page