1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

rear wiper on b6 avant,, not working!

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by Leaky Lloyd, Jul 13, 2010.

  1. Leaky Lloyd

    Leaky Lloyd Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    293
    Likes Received:
    1
    hiya lads,,my rear wiper doesnt seem to be working,, checked all the fuzes and they're ok!
    just wondering if its a common fault????
    cheers,big ears!!!!!
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. quattrojames

    quattrojames Moderator
    Staff Member Moderator Audi A6 Audi Avant Owner Group

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Messages:
    14,043
    Likes Received:
    562
    Probably the washer pipe has split where it hinges and the fluid has got into the motor.
     
  4. Leaky Lloyd

    Leaky Lloyd Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    293
    Likes Received:
    1
    this a common problem then?
     
  5. quattrojames

    quattrojames Moderator
    Staff Member Moderator Audi A6 Audi Avant Owner Group

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Messages:
    14,043
    Likes Received:
    562
    I've certainly seen it posted a few times on here yes.
     
  6. paul20v

    paul20v Audi fanatic

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    3
    Ive done 4 in work ,
    i done one just the other day on a B7 on an 06 plate so they still have not sorted it
    with mine i never use the wash , i just wipe the window when its wet,
    works for me:yes: .
     
  7. Leaky Lloyd

    Leaky Lloyd Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    293
    Likes Received:
    1
    is it expensive to put right mate?
     
  8. paul20v

    paul20v Audi fanatic

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    3
    The last one i stripped and cleaned up , but the one before had knackered the circuit board and im sure it was over £150 to replace
    i would pull it and have a look first its easy enough todo .
     
  9. crazy88

    crazy88 Loving the anonymity

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    4,911
    Likes Received:
    422
    I think I might just leave my washer jet broken then as if I fix it then it might ruin my circuit board!

    Cheers mate for the idea :D
     
  10. Leaky Lloyd

    Leaky Lloyd Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    293
    Likes Received:
    1
    ok mate,thanks for the advice,, ill have a look when i get a chance, ill let you know how im getting on with it,, thanks!
     
  11. Watty

    Watty ..... (_!_) Sarah's A3s #1 Fan

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Mine had the pipe off near the motor, so had water inside the rear panel, so just check for any wet area's. Had to strip the back panel off to get to it, then pretty straight forward from there apart from the water had wrecked the contact pins, so had to re-route/ make new.
     
  12. chrisash32

    chrisash32 Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    573
    Likes Received:
    1
    take the whole motor out and remove the washer blade! looks loads better then!
     

Share This Page