1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

rear wiper motor continued!

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by vorsprung dork, Jan 10, 2011.

  1. vorsprung dork
    Offline

    vorsprung dork Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    256
    Likes Received:
    2
    [Jan 10, 2011]
    as i mentioned in another thred my wiper motor had packed in! this was letting water condensation behind the pannel on the boot! thus shorting out the bootlid central locking making the boot open of its own accord and setting the alarm off!!! i went to buy a new motor today and had to order it! its not coming till wednsday! so in the meantime ive striped out the old motor and dryed out all the condensation with a hairdryer and bunged up the hole in the rear screen with a rubber glove! everything seems bone dry now but the boot is still opening itself! has anyone else had this problem an if so will it go away now the car is dry or is somthing else now broken!
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 20, 2014]

  3. hades-
    Offline

    hades- Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    9,069
    Likes Received:
    557
    [Jan 10, 2011]
    try to dry the lock out
    if not looks like a new 1
    #2
  4. vorsprung dork
    Offline

    vorsprung dork Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    256
    Likes Received:
    2
    [Jan 11, 2011]
    done that still no working! them rear wiper motors are a real bad design!!!
    #3
  5. snowball1969
    Offline

    snowball1969 Member

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    [Jan 12, 2011]
    Hi yes I had this problem its the water getting on the contacts where the boot lid shuts wipe dry this should resolve as I too had the same issue, as soon as I replaced the motor and cleaned the contact all ok

    snowball
    #4
  6. vorsprung dork
    Offline

    vorsprung dork Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    256
    Likes Received:
    2
    [Jan 12, 2011]
    changed motor today! sprayed wd40 into bootcatch electrical conector and hey presto all back to perfect over the moon! well apart from the £83 the motor cost me! hope it lasts another 6 years! fingers crossed!
    #5
  7. jbcalvin
    Offline

    jbcalvin Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    646
    Likes Received:
    17
    [Jan 13, 2011]
    Where did you get your motor from, mine needs replacing and my stealer has quoted me £100 + VAT??? any idea of a part number as all I gave them was a reg...
    #6
  8. vorsprung dork
    Offline

    vorsprung dork Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    256
    Likes Received:
    2
    [Jan 13, 2011]
    unfortunatley i have a very good friend who owens an independant vw/audi specalist garage and he didnt charge me the v.a.t. but he only charges £83 + vat for the genuine valeo unit as fitted as standard to audi! my car is a 2004 so i dont know if this part no. will fit your 52! part no.8e9 955 711e the part i took off was the same no. apart from the last letter was a,b no an ,e. this part may have been modified but it looks exactly the same! most vw audi specialists use genuine vag parts at much lower prices try one in your area! be much cheeper than audi!
    #7

Share This Page