1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Rear Washer

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by dkelly, Dec 26, 2007.

  1. dkelly
    Offline

    dkelly Member

    Joined:
    Sep 28, 2006
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Hi guys

    My rear window washer has stopped working. It still wipes but doesn't wash. The reservoir is full and has been de-frosted as I have been using the front washers, but the rear just does not squirt.

    I assume itÂ’s a pipe that has become frozen and then either burst or come away from a coupling or the pump. Has anyone else experienced this? Or does anyway know how to get to the pipes and motor etc.

    Many thanks

    Damian
    #1
  2. Boydie
    Offline

    Boydie Guest

    You can easily check at the wiper hinge - it jsut pops off and you can check to see if fthe sprayer has been blocked or the pipe disconnected

    to get at the motor you have to open the boot, i think there is a torque screw or two holding the plastic trim off then its a case of a bit of ignorance to get it off as its stuck on well!!
    #2
  3. dkelly
    Offline

    dkelly Member

    Joined:
    Sep 28, 2006
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Boydie, thanks. I have checked it all today and found the pipe was not completely connected but mainly the
    holes were clogged with salt.

    Thanks again.

    DK
    #3
  4. RGBArgee
    Online

    RGBArgee Guest

    Salt can be a problem with Bidets:o.k:
    #4

Share This Page