1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

rear washer not working

bigbob Feb 4, 2014

  1. bigbob

    bigbob New Member

    15
    0
    1
    Hi all

    My rear windscreen is not working. Wiper works and you can hear the motor for the water but nothing comes out.

    Any ideas?
     
  2. MacrosTheBlack

    MacrosTheBlack Member

    212
    20
    18
    About a million threads on this! Known issue and it'll be a clogged jet nozzle, or pipe leaking/disconnected and possibly damaging your rear wiper motor. Do a search please and read the many related threads.
     
  3. MrLapou

    MrLapou Well-Known Member

    1,233
    121
    63
    Get off your butt m8 and do a google search...:banghead:


     
    MacrosTheBlack likes this.
  4. Matthaden

    Matthaden Member

    30
    4
    8
    it will more than likely be the jet is blocked due to amount of salt being deposited on our roads. Only problem is the more times you operate it the more chance that the build up of pressure will find the next weekest link to pour out from. Rear wiper motor, connector fills boot lock with water alarm goes of at 3:00am strangely enough. Best advice dont operate the washer until you can confirm the water isn escaping anywhere else
     
    Adam_A3_ likes this.
  5. Oily Audi

    Oily Audi New Member

    12
    2
    3
    I had this recently and it needed a new washer jet. It cost £80 all in, including parts and labour at Audi main dealer. Very reasonable price I thought. Hope you get it fixed easily mate.
     
  6. bigbob

    bigbob New Member

    15
    0
    1
    Thanks.

    My car has a 3 month warranty but its a 50mile round trip.

    Thought if i could do it myself it saves me the journey.

    Will do a search too.

    :)
     
  7. SAiLO

    SAiLO Well-Known Member VCDS Map User

    1,074
    61
    48
    If the car's under warranty then I would get in touch with the dealer who sold it and get it replaced free of charge.
     
  8. Ch3tan

    Ch3tan Member

    60
    18
    8
    Have you tried poking the jets with a small pin yet? Worked for me.
     
  9. bigbob

    bigbob New Member

    15
    0
    1
    thanks guys!

    it was the two little holes. I poked them with a pin and now theres water everywhere!!

    thanks!
     
  10. bigbob

    bigbob New Member

    15
    0
    1
    saved me a 50 mile round trip. I rang the dealer and explained it's working for now. I also said that it if happens again i'll bring it in.
     

Share This Page