1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Rear washer jet

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by Hotscar, Jun 25, 2007.

  1. Hotscar
    Offline

    Hotscar Four Wheel Drifting

    Joined:
    Sep 13, 2005
    Messages:
    561
    Likes Received:
    1
    [Jun 25, 2007]
    My rear washer is really struggling to give me any water but the fronts and lights are fine which is confusing. I've checked for blockages so the questions I am asking are; are there two pumps and is that the likely problem?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 19, 2014]

  3. S3_MCD
    Offline

    S3_MCD Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    [Jun 25, 2007]
    check your bootlid for a water. Pipe can easily become disconnected, altenatively the central metal shaft could have broken... if its the latter VAG parts do a replacement kit for about £20.
    #2
  4. potter
    Offline

    potter Member

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    [Jun 25, 2007]
    have a look around front ineer wheel arch to see if water comes down from there when you use the rear wash, mine came uncliped from here all fine now with new clip fitted.
    #3
  5. edward_harris
    Offline

    edward_harris s3 gone now a shiney red evo 6

    Joined:
    Jan 11, 2007
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    2
    [Jun 25, 2007]
    had the same problem on my old A3, it was the motor, tke the plastic cover off the boot lip 2 screws i think and clips, i replaced the motor and it was fine!
    #4
  6. Hotscar
    Offline

    Hotscar Four Wheel Drifting

    Joined:
    Sep 13, 2005
    Messages:
    561
    Likes Received:
    1
    [Jun 26, 2007]
    Thanks for the replies!! I'll go through your suggestions Saturday morning...
    #5

Share This Page