1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

rear wash wipe problem

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by WALTO TDI, Dec 12, 2011.

  1. WALTO TDI
    Offline

    WALTO TDI Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    275
    Likes Received:
    5
    [Dec 12, 2011]
    hi can anyone shed some light on a problem i have. i cannot get any water from the rear wash wipe on my A3 s line 8P2. it will wipe the window but not wash it?

    is it likely that a pipe might of come off ? is there a seperate washer bottle from the one in the engine bay? or are there any other known problems?

    cheers
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 20, 2014]

  3. Ash187
    Offline

    Ash187 Audi-Retrofits.co.uk Site Sponsor

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    6,552
    Likes Received:
    407
    [Dec 12, 2011]
    Last edited: Dec 12, 2011
    #2
  4. S3Alex
    Offline

    S3Alex Rarely neutral

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    5,796
    Likes Received:
    1,273
    [Dec 12, 2011]
    Most likely to be the jets are blocked.

    It's a very common problem and easily solved with a pin.

    Also check the washer bottle isn't running low.

    Anyway as below ... A quick search would have saved this.
    #3
  5. mikex709
    Offline

    mikex709 Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    114
    Likes Received:
    3
    [Dec 12, 2011]
    This happened on my TDI... after using a needle to clear the blockage and repositioning the jet outlets, it wouldn't sprayed screenwash properly onto the rear windows so i bought a new wash jet (£6) from the dealer which fix the problem.
    #4

Share This Page