1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Rear number plate lights

charlie_kerr Mar 7, 2010

  1. charlie_kerr

    charlie_kerr New Member

    24
    0
    1
    Help please, bought a set of LED bulbs from ebay, went to fit them and they did not work, fitted the originals and now they don't work, DIS error now showing, and cannot find a specific fuse. Has anyone else had the same problem?
     
  2. Cockney Boy

    Cockney Boy Member

    483
    6
    18
    Turn the ignition off for about 30 minutes and see if the fault goes away, if it does not then, you will need to clear the fault codes with VCDS
     
  3. charlie_kerr

    charlie_kerr New Member

    24
    0
    1
    Cheers CB, been off all night and still not cleared, I'm more worried at getting the lights working again, is it as simple as new bulbs?
     
  4. Cockney Boy

    Cockney Boy Member

    483
    6
    18
    If your old bulbs worked, then fitting new ones wont make any difference. Chances are you need to have all the fault codes cleared which should sort out all the issues
     
  5. The Slug

    The Slug Active Member

    1,869
    0
    36
    clear codes or diconnect battery for a quick solution
     
  6. JimC64

    JimC64 Active Member

    246
    29
    28
    Hey there Charlie, don't know about your specific problem except that I fitted LED bulbs to the number plates and they wouldn't work without fitting a resistor. Kept on getting the DIS error showing. I fitted the rersistors and they've been working fine for around 6 months at least I'd say. They look top notch and give off a really bright white bluish tinge to the rear of the vehicle.
    Please see my thread below
    http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php?t=68951

    Hope it helps some

    Jim
     

Share This Page