1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

rear elec windows+boot not working?

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by ian52, Jul 14, 2009.

  1. ian52
    Offline

    ian52 2000 a4 1.8tqs-yellow

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    1,199
    Likes Received:
    1
    [Jul 14, 2009]
    my car is a facelift so has the electronic boot buttons to open ane elec rear windows. the windows work fine from my switch in the front but wont work from both switches in the rear. also the boot opens fine with the button on the key fob but not from the buttons on the boot itself. i did take one of the switches to bits and gave it a clean but still not working. any ideas where i should start looking?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 24, 2014]

  3. Broken Byzan
    Offline

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    12,606
    Likes Received:
    278
    [Jul 14, 2009]
    well it's prob a faulty rear on/off switch for the windows, the boot, i honestly do not know, but it's usually the switches under the plinth. I would try it with just the wires to see if it's not maybe a broken wire where the boot opens/closes etc
    #2
  4. ian52
    Offline

    ian52 2000 a4 1.8tqs-yellow

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    1,199
    Likes Received:
    1
    [Jul 14, 2009]
    with the boot open will the solenoid still work if i press the button? i gave that a go earlier by shorting the two wires but nothing.
    #3
  5. Broken Byzan
    Offline

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    12,606
    Likes Received:
    278
    [Jul 14, 2009]
    i think the boot catch needs to be across so it thinks its locked to work
    #4

Share This Page