1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Radio Swap (NHN)

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by bez101, Jul 29, 2012.

  1. bez101
    Offline

    bez101 Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8,811
    Likes Received:
    502
    [Jul 29, 2012]
    Just swapped my concert s/d for 1 the same B7 A4 (i had a cd prodlem thats reason for swap)

    now the new one works perfect but have to turn it on and off by the button ?
    NHN any ideas

    also the new one is from the A3 8P i just swapped the fronts the wireing info on the unit is the same as the one i removed
    iv done this loads and never had this problem is there a setting on the radio or in VCDS that i cant find
    TIA...
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 22, 2014]

  3. Wrath
    Online

    Wrath Well-Known Member

    Joined:
    Apr 7, 2009
    Messages:
    1,187
    Likes Received:
    40
    [Jul 29, 2012]
    Almost certainly a coding issue as I had exactly the same problem with the A3 RNS-e.
    #2
  4. bez101
    Offline

    bez101 Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8,811
    Likes Received:
    502
    [Jul 29, 2012]
    just noticed iv also got no DIS info on the radio
    and cant get in to radio on VCDS
    #3

Share This Page