1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Radio Signal Amp??

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by Beerzo, Jan 11, 2007.

  1. Beerzo
    Offline

    Beerzo Masa'warty 3200... Talk To Me!

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    1,242
    Likes Received:
    0
    [Jan 11, 2007]
    Recently fitted and Alpine headunit into my car. I got the correct ISO adpater from Autoleads, and also the Radio Signal Amp thing. But I am getting a **** reception in places that the old standard head unit was fine.

    Its wired up correctly as far as I know. Its wired to the aerial amp wire from the head unit (blue wire) on the Alpine headunit.

    Can anyone advise what might be causing the poor reception? or an alternate way to wire the signal amp that will make it work?

    PS I have a A4 1.8T Sport '97 if that helps.

    :uhm:
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 17, 2014]

  3. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    30
    [Jan 11, 2007]
    #2
  4. Beerzo
    Offline

    Beerzo Masa'warty 3200... Talk To Me!

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    1,242
    Likes Received:
    0
    [Jan 13, 2007]
    I have the Auto lead version of that but no joy with it.
    #3
  5. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    30
    [Jan 13, 2007]
    That's cuase it's Autoleads garbage. Nothing they make works properly.
    #4
  6. Beerzo
    Offline

    Beerzo Masa'warty 3200... Talk To Me!

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    1,242
    Likes Received:
    0
    [Jan 13, 2007]
    lol

    Will invest in that other one.
    #5

Share This Page