1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Radio Signal Amp??

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by Beerzo, Jan 11, 2007.

  1. Beerzo

    Beerzo Masa'warty 3200... Talk To Me!

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    1,242
    Likes Received:
    0
    Recently fitted and Alpine headunit into my car. I got the correct ISO adpater from Autoleads, and also the Radio Signal Amp thing. But I am getting a **** reception in places that the old standard head unit was fine.

    Its wired up correctly as far as I know. Its wired to the aerial amp wire from the head unit (blue wire) on the Alpine headunit.

    Can anyone advise what might be causing the poor reception? or an alternate way to wire the signal amp that will make it work?

    PS I have a A4 1.8T Sport '97 if that helps.

    :uhm:
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. AndyMac

    AndyMac Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    39
  4. Beerzo

    Beerzo Masa'warty 3200... Talk To Me!

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    1,242
    Likes Received:
    0
    I have the Auto lead version of that but no joy with it.
     
  5. AndyMac

    AndyMac Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    39
    That's cuase it's Autoleads garbage. Nothing they make works properly.
     
  6. Beerzo

    Beerzo Masa'warty 3200... Talk To Me!

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    1,242
    Likes Received:
    0
    lol

    Will invest in that other one.
     

Share This Page