1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Radio help

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by colinW, Jun 16, 2006.

  1. colinW
    Offline

    colinW New Member

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hi, I have just bought a 2003 A4 1.9 TDi, it was fitted with a Nokia phone holder which was screwed into the side of the centre console. I had no use for it so I removed the holder cut the wires connected to it, now I have found that when I put the radio on it displays "PHONE" & will not play. Does anyone have any ideas how to clear this.
    #1
  2. dstech
    Offline

    dstech Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    You need to pull the connector from the back of the radio for the phone.
    It's the connector that runs vertical. There are two wires for the audio input and one for the mute line which mutes the radio. When you cut this wire you removed the voltage signal that left this pin high, which unmutes the radio.

    Make sense?
    #2
  3. colinW
    Offline

    colinW New Member

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Thanks for your help dstech, radio is now working perfectly.
    #3
  4. dstech
    Offline

    dstech Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Good job!

    Glad to help.

    -Dan
    #4

Share This Page