1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RAC fault code / diagnostic scanner

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by aythree, May 17, 2009.

  1. aythree

    aythree Guest

  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. mhill

    mhill Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
  4. martyboy

    martyboy Member

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    531
    Likes Received:
    20
    slightly cheaper than vag-com!!! :)
     
  5. kaz219

    kaz219 Active Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Jun 8, 2008
    Messages:
    1,806
    Likes Received:
    2
    if you get one from argos and it doesnt work or is as good as expected, you can return it.

    just make sure it does can bus on 2004+ audis etc. and your in business.

    and you get a year guarantee.

    my local garage uses one and it was pretty good until i got my vag com.
     
  6. aythree

    aythree Guest

  7. heliflyer

    heliflyer Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Hi mate sounds like you have just answered your own question ,argos rac e bay all made in china goto be worth paying the extra for vdcs plus you will always be able to get help from ross tech and this forum argos couldnt give me the answeresd that members on here have cheers Ian
     
  8. aythree

    aythree Guest

    Wouldn't have put the RAC ones in the same bracket as the ebay ones.

    Might give the RAC one a go and return for a refund if necessary. Nothing to lose there really.

    Ross-tech is just too expensive for my needs. I really only want to be able to scan for errors and clear if needed, that's about it. No re-coding etc etc.
     
  9. mhill

    mhill Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    It works just fine no agro just plug & play, I ordered it around 20:00 on a Friday evening and it was here on the Monday by mid day courtsey of TNT express. When it turned up the driver disc was cracked contacted the support and I had it downloaded from their web site and running in a hour!
     
  10. aythree

    aythree Guest

    Ok, I see it's $30 for the cable and software, how much is the shipping?

    Also, what is the software they use?
     
  11. mhill

    mhill Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    If you look on the website for the postage, it's a little high but it's seriously quick. It uses Vag Com 805.0
     

Share This Page