1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

"Quick Lincs" drop down menus

Discussion in 'Site Support & Announcements' started by Jimmeh, Sep 22, 2010.

  1. Jimmeh
    Offline

    Jimmeh Active Member

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    1,438
    Likes Received:
    15
    [Sep 22, 2010]
    Not sure if its just me and me version of FireFox, but, I can't seem to access the "Quick Links" drop down at the top to see my 'subscribed' threads etc.

    Anyone else having this issue?
  2. Ads

    Ads

    [Sep 20, 2014]

  3. jojo
    Online

    jojo S3 Drift King! Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    26,223
    Likes Received:
    1,668
  4. Jimmeh
    Offline

    Jimmeh Active Member

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    1,438
    Likes Received:
    15
    [Sep 22, 2010]
    hmm, thanks Jo. I could need a Java update in that case
  5. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,121
    Likes Received:
    1,183
    [Sep 22, 2010]
    hasn't on mine since the upgrade...they do drop down but are behind the main board.
  6. Broken Byzan
    Offline

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    12,597
    Likes Received:
    274
    [Sep 22, 2010]
    You need to block the ads, try AD Blocker Pro, should fix it
  7. jojo
    Online

    jojo S3 Drift King! Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    26,223
    Likes Received:
    1,668
    [Sep 22, 2010]
    Mine drop down in front of the ads, my FF just updated itself in the last few days, no problems here(apart from the ads going off the screen)?

    [​IMG]
    Last edited: Sep 22, 2010
  8. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,121
    Likes Received:
    1,183
    [Sep 22, 2010]
    The problem lies in having the forum in 'ASN' the other two it worked
  9. reggieroo
    Offline

    reggieroo Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    [Sep 30, 2010]
    Having the same problem trying to access the community button. It drops down behind the ads. What do I do?
  10. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,121
    Likes Received:
    1,183
    [Sep 30, 2010]
    There is a drop down menu on the bottom left of the page which has how you view the forum,if you change it from ASN you will find they work....just another bug which the software suppliers will fix sometime.
  11. Andy Crooks
    Offline

    Andy Crooks Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    1,015
    Likes Received:
    106
    [Feb 12, 2011]
    i had this issue as well, just a quick read through this thread and its sorted :)

Share This Page