1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problems with PM

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by bez101, Mar 8, 2011.

  1. bez101
    Offline

    bez101 Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8,800
    Likes Received:
    499
    [Mar 8, 2011]
    anyone haveing problems after yesterdays updats
    i cant answer any PM
    tabs are missing
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 18, 2014]

  3. TAPNET
    Offline

    TAPNET Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    83
    Likes Received:
    3
    [Mar 8, 2011]
    Various things are currently broken I imagine they have turned off plugin's and hooks within vB due to the large upgrade last night and figuring out the source of the iframe in the header. Also going from 4.0.x to 4.1.x some plugins maybe not have been updated for 4.1
    #2
  4. bez101
    Offline

    bez101 Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8,800
    Likes Received:
    499
    [Mar 8, 2011]
    not very good they will prob sort it soon
    all yesterday b4 they closed the sire i was geting sll sorts of warnings when i logged on
    #3
  5. TAPNET
    Offline

    TAPNET Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    83
    Likes Received:
    3
    [Mar 8, 2011]
    hopefully yeah but they are going to tweak it/find alternative plugins if they have not been updated.
    #4

Share This Page