1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems with my alarm - HELP!

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by DIA, Apr 2, 2007.

  1. DIA

    DIA New Member

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hey guys!, got a slight problem with my factory fitted alarm on my a4 cab 2002. Every now and then a little after i've locked the car, the indicaor lamps start flashing but no sound of the alarm. I then have to unlock and lock it again, but it happens again sometimes. I'm pretty sure the car has not been touched or anything in order for this to happen. So, if one knows the reason, please let me know. Thanks!!!:unsure:
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. Caesium

    Caesium My BM is fixed!
    VCDS Map User

    Joined:
    May 26, 2004
    Messages:
    4,879
    Likes Received:
    4
    The best thing to do with a fault like this is connect it to VAG COM, and see what the fault is, lots of people on here have it. Post up what area you are in and maybe someone will help you.
     
  4. DIA

    DIA New Member

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Im in east london, if anyone can help...
     
  5. timps

    timps Shakersville

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    235
    Likes Received:
    0
    The only common fault I have heard of (on the cab) is if you have coins in the ashtray it upsets the microwave sensor located near it.
     

Share This Page