1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems logging in and posting.

Discussion in 'General Chat' started by Stuart_A3_Turbo, Jan 9, 2004.

  1. Stuart_A3_Turbo
    Offline

    Stuart_A3_Turbo Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Hi ppl, ive been having problems for the past couple of days with posting reply's and even getting the page to load. I keep getting the message that audi sport is pending on this server . Please wait a couple of minutes for it to become fully active and page not found messages. Is it just be, if so what am i doing wrong?
    #1
  2. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    7
    No, I've had exactly the same problem. As above, or sometimes really, really slow. What's going on?
    #2
  3. bikefright
    Offline

    bikefright Member

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
  4. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,556
    Likes Received:
    23
    Hi just to let you know Fasthosts our server providers a having a few problems so we are moving to a new dedicated server. Yes our own server all to ourselves. I have been promised the Earth over this server so I hope it makes things better.

    It will take a little while to move but the server is paid for and waiting. Its faster and can handle more traffic.

    Adam

    #4
  5. Khufu
    Offline

    Khufu Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    5,703
    Likes Received:
    2
    sweet, This is the 1st time I have been able to get on for days.
    #5
  6. RAPS3
    Offline

    RAPS3 Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    4
    Waahoo,

    I've been getting really p#ssed at the messages "www.audi-sport.net is pending on this server. Please allow up to two minutes for www.audi-sport.net to become fully active."

    and

    "HTTP 404 not found"

    Glad to see that it'll all be for the better though.

    Any ideas on how long the swap will take?

    Keep up the good work people.
    #6
  7. Hopsta
    Offline

    Hopsta Member

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Good to see you back online peeps, its a real nitemare when you cant get your car fix /ubbthreads/images/graemlins/lol.gif

    Graham
    #7

Share This Page