1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems again with my car

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by Biggles44, Oct 29, 2013.

  1. Biggles44
    Offline

    Biggles44 Member

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Messages:
    60
    Likes Received:
    2
    [Oct 29, 2013]
    Just another problem to add to all the other bad luck I've had with this car. Audi 2007 2.0tdi 170
    wife was driving home from work last Friday, lost all power from the engine, had it towed (again) to local garage, it's saying on the scan and it said something about no power getting to the turbo, wouldn't start in the garage, then they managed to get it going, but it's got a tapping noise coming from the engine. What could this be ? Hopefully get a proper report tomorrow from garage.
    i have to say, when I get it fixed (again) I'm selling it. This is a dream car for us to own, but just not confident to drive it anywhere :-(
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 20, 2014]

  3. RobbieWebs
    Offline

    RobbieWebs Active Member

    Joined:
    Apr 1, 2013
    Messages:
    873
    Likes Received:
    178
    [Oct 29, 2013]
    Sorry to hear about ur problems :(
    Please don't let it put u off owning another one :)
    #2
  4. Biggles44
    Offline

    Biggles44 Member

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Messages:
    60
    Likes Received:
    2
    [Oct 30, 2013]
    Any ideas what the problem might be ?
    #3

Share This Page