1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with Indicators

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by dsmclark40v, Feb 25, 2007.

  1. dsmclark40v

    dsmclark40v Member

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Messages:
    744
    Likes Received:
    11
    Hi, My 2.8Q has developed a habit that when i put the indicator on for the first time after starting it just clicks once and then the lights stay on constantly and so does the arrow on the dash. I think it might be an earth but then it would happen all the time as after you take it off and put it on again it works normally. Anyone else ever had this problem?
    Vag com comes up with no fault codes so i am left scratching my head :think:
    Any thoughts of what to check?
    Sam
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. marmite

    marmite Counting the Tesco Club points

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,101
    Likes Received:
    0
    Hazard light switch sounds like it is playing up!
    Nice and cheap and easy to replace
     
  4. dsmclark40v

    dsmclark40v Member

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Messages:
    744
    Likes Received:
    11
    where would be the best place to get one? i checked on euro car parts and they don't list them. I only work round the corner from southampton audi so i suppose i could pop in there and try and get one. or is there anywhere else?
     
  5. marmite

    marmite Counting the Tesco Club points

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,101
    Likes Received:
    0
    You can get it from vagpart but to be honest time and effort go Audi, really easy to fit just pops out
     
  6. dsmclark40v

    dsmclark40v Member

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Messages:
    744
    Likes Received:
    11
    Well i checked on the bay and there someone had one so for £9.99 delivered which isn't too bad. and i am going to leeds for a couple of days for work so hopefully it should be there when i get back (along with a short shifter) and hopefully should fix the problem. i'll let you know.
    cheers
    Sam
     

Share This Page