1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

power problem

Discussion in 'A8/S8 forum' started by amvauto, Feb 22, 2011.

  1. amvauto
    Offline

    amvauto New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    [Feb 22, 2011]
    Hi, having problem here, hoping to get some help. Driving car one day after new keys were cut and programmed at Audi for my 2001 A8, all of a sudden alternator light came on, then slowly ABS, Airbag, battery and all the lights came on, wipers were SOOOO slow and car started slowly dying on me, got a boost and started fine ran for a couple of minutes, then started putting and then died and wouldnt stay on, turned on but off couple of seconds. Towed it home did a vag-com and got this: 17526 - Oxygen (Lambda) Sensor Heating: B1 S2: Open Circuit P1118 - 35-00 - - 17522 - Oxygen (Lambda) Sensor: B1 S2: Internal Resistance too High P1114 - 35-10 - - - Intermittent 17978 - Engine Start Blocked by Immobilizer P1570 - 35-10 - - - Intermittent 16946 - System Voltage Too Low P0562 - 35-10 - - - Intermittent 18010 - Power Supply Terminal 30: Voltage too Low P1602 - 35-10 - - - Intermittent Readiness: 0010 0000 ------------------------------------------------------------------------------- Address 02: Auto Trans Controller: 4D0 927 156 DF Component: AG5 01L 4.2l5V USA 0507 Coding: 00012 Shop #: WSC 01117 1 Fault Found: 18158 - Supply Voltage too Low P1750 - 35-10 - - - Intermittent ------------------------------------------------------------------------------- Address 03: ABS Brakes Controller: 4D0 907 389 E Component: ABS/ESP allrad D46 Coding: 08397 Shop #: WSC 01117 2 Faults Found: 00532 - Supply Voltage B+ 35-10 - - - Intermittent 00532 - Supply Voltage B+ 07-10 - Signal too Low - Intermittent Hoping something related to Voltage Regulator changed that and still the same, new battery and still not staying on, car turns on, runs nicely for 5 seconds then dies, try another time turns on, putts then dies as well...I checked these error codes on WIKI and conflicted if it is needing an ALternator replacement? Or cables, contacts, or is it immobolizer problem related to the new key change? Please help...again car ran fine for 2 days after new key change then alternator light came on....help would be really appreciated....\\thanks yall
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 18, 2014]

  3. landopanda
    Offline

    landopanda Member

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    [Feb 23, 2011]
    I have the same problem help...
    #2

Share This Page