1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

power loss

Discussion in 'General Chat' started by nick gag, Jul 28, 2010.

  1. nick gag
    Offline

    nick gag New Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    [Jul 28, 2010]
    hi can u help, i have a 8l s3 and feels like limp mode, i got a new air flow sensor and can feel the defrence, now some times the boost is there and some times not? very anoying almost like it decides what it will do on each start, help plz :weight_lift2:
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Nov 21, 2014]

  3. Nilz
    Offline

    Nilz Defo worth the wait :)

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    10,354
    Likes Received:
    454
    [Jul 28, 2010]
    Mate, post this in the A/S3 forum, you will get a lot better response there.

    Are you getting any engine lights at all??

    It sounds light a coilpack issue, which is a very common issue.

    Oh and welcome to the site!!
    #2
  4. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,697
    Likes Received:
    307
    [Jul 28, 2010]
    You also need to get the fault code read or no one will be able to help :)
    #3
  5. nick gag
    Offline

    nick gag New Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    [Jul 29, 2010]
    cheers mate i will, jus got new cam sensor feels alot beter now, due think i should look in to that aswell how much are they, i should have joined a yr ago :)
    #4

Share This Page