1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Possible electrical short/noise when car is off

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by kularm, Sep 22, 2009.

  1. kularm

    kularm New Member

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Hi guys,

    I put a new battery in today for the first time in 9 months while my cars been in storage. As soon as i connected the battery up the car made a weird humming noise from the engine bay, the lights came on for no reason and my rear windscreen wiper turns for no reason too. The car wont start and the dash doesnt light up however with my last battery the dash lit up but didnt crank the engine. The new battery is not cranking the engine either... any ideas anyone?? bit of dilemma!
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. Broken Byzan

    Broken Byzan Photographic Moderator
    Staff Member Moderator VCDS Map User Audi A4 quattro

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    13,020
    Likes Received:
    395
    Are you sure you have connected it the right way?
     
  4. kularm

    kularm New Member

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    as in positive negative terminals? yeah they are right! didnt hook up my sound system though do to risk of blowing my amps...
     
  5. Nilz

    Nilz Defo worth the wait :)
    Audi Sport Owner Group Team Silver Audi S3

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    10,804
    Likes Received:
    635
    What battery are you using, you sure it aint faulty???
     

Share This Page